Οι μουσικές παραγωγές “Mελωδικό Καράβι” και το διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία“, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ της Καίτης Κουλλιά, την Τρίτη 28 Μαΐου στις 9:00 το βράδυ, στο Βιβλιοπωλείο Εν πλω, (Χαρ. Τρικούπη 6-10).

Θα μιλήσουν:
• Σοφία Κωνσταντέλλα, Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής
• Κλήμης Πηρουνάκης, πρώην διευθυντής του Σχολείου Β’ Ευκαιρίας στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών και Συντονιστής του Δικτύου Αποφυλακισμένων και Φυλακισμένων Γυναικών
• Χρίστος Τσιαμούλης, Μουσικός-Τραγουδοποιός.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης την Καίτη Κουλλιά θα συνοδεύσουν οι μουσικοί:
• Σοφία Ευκλείδου, Τσέλο
• Στέφανος Δορμπαράκης, Κανονάκι
• Γιώργος Κοντογιάννης, Λύρα

Είσοδος ελεύθερη
Τηλ. επικοινωνίας: 2111198900

Η Καίτη Κουλλιά πραγματοποιεί ένα όνειρο χρόνων, ηχογραφώντας ένα album που περιλαμβάνει τραγούδια και ψαλμούς για την μάνα και Παναγιά. Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, που ανασύρει από το παρελθόν παραδοσιακά νανουρίσματα του Αιγαίου και Κρητικές μαντινάδες, ύμνους για την Παναγία, στίχους του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αλλά και μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου πάνω σε παραδοσιακούς στίχους.

Όλα τους έχουν κεντρικό πρόσωπο την μάνα και την Παναγία, την Υπέρτατη Μητέρα. Μάνα αγαπημένη, πονεμένη, μάνα με πάθη και αδυναμίες, μάνα, πηγή του παραδείσου. Την επιλογή του υλικού έκανε η Καίτη Κουλλιά με τον Χρίστο Τσιαμούλη, ο οποίος επιμελήθηκε τις ενορχηστρώσεις και συμμετέχει με δύο μελοποιήσεις παραδοσιακών τραγουδιών.

Η Καίτη Κουλλιά πέρα από την τρυφερή και συγκινητική της ερμηνεία, μελοποιεί δύο από τα τραγούδια του album που κυκλοφορεί από το Μελωδικό Καράβι σε συμπαραγωγή με το διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία», σε όλα τα δισκοπωλεία και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

 

Παραγγελίες χονδρικής: 2103226343 
Μέρος των εσόδων από την πώληση του cd θα διατεθεί στο Δίκτυο Στήριξης Φυλακισμένων &Αποφυλακισμένων Γυναικών